Di, 14.Mai.2024 - 00:06
Yabanci Yazarlarin En Cok Satan Kitaplari

Dul Kasabı - Fırsat Kampanyası - Sadece 1 Euro

Pavel Kohout
Türk Kitabevi'nden FIRSAT Kampanyası!.. Yazar Pavel Kohout'un en önemli romanı " DUL KASABI",  12,90 Euro yerine şimdi sadece 1,- Euro!... Siparişinizi www.turkkitap.de adresinden hemen verebilirsiniz!.. Kaçırmayın!.. 


Alman işgalinin son aylarında kargaşa içindeki Prag!.. Çek Başkomiser Beran ve yardımcısı Komiser Morava'nın çözmek zorunda oldukları çetrefil cinayetler dizisi. İç organları titizlikle çıkarılmış kurbanlar. Rolü, cinayeti aydınlatmaktan çok Çek polisinin son anda direnişe ne ölçüde katılacağını ortaya çıkarmak olan Prag Gestaposu'ndan Başmüfettiş Buback.
Ve böylece kedi fare oyunu başlar.

Dul Kasabası, Prag'ın benzersiz atmasferinde sürükleyici bir polisiye roman olmakla kalmıyor, fail ve kurban, intikam ve misilleme, suç ve ceza, cinayet, nefret mekanizmaları ve bu mekanizmaların dinsel, ulusal gerekçeleri üzerine bir mesel biçimini alıyor.

"Tüyler ürpertici cinayetler, savaşın ve ölümün tehdidi altında aşk... tarihle uzlaşan bir bakışla yazılmış bir kitap...
- Ulrich Karpe, Carpe Librum-

"Pavel Kohout, entrika dolu, tarihsel ve destansı bir kurguyla ahlaki değerleri sorguladığı bir dram yaratmış."
- Los Angeles Times-

"Polisiye roman kurgusu, hiç eksilmeyen bir gerilimle Çekoslovak tarihinin trajik dersleriyle harmanlanmış güçlü bir alegoriye dönüşüyor."
- Richard Bernstein, The New York Times- (376 Sayfa) www.turkkitap.de / Arka Kapak Yazisi.
ISBN: 978-975-293-172-5
Yayın evi: Dogan Kitap
1,00 €
12,90 €
93 % daha ucuz
Bu ürünü alanlar başka neler almışlar?
 
Değerlendirme
Yorum bulunmamaktadır: Yorum yazınız!