Sa, 11.Mai.2024 - 23:22
* MÜZIK CD

Bitmez Sana Sevdalarım
Bülent Serttaş

Türk Halk Müziğinin en sevilen sanatçısı Bülent Serttaş, 3 yıl aradan sonra, Bitmez Sana Sevdalarım adlı 12 şarkılık albümüyle sevenlerinin karşısına çıkıyor…

Neşeli ve sempatik tavırlarıyla görmeye alıştığımız sanatçı, albümünde hareketli şarkıların yanı sıra hüzünlü, duygu yüklü şarkılara da yer verdi. Albümde öne çıkan eserlerden bazıları GÜLÜŞÜ YARALIM, GÖNLÜM KIRIK, NEYLİYEM.

ELMACI GÜZEL, ELAZIĞ’LI NE YAPSIN, HAYDİ GİDEK MERSİN’E ve Özay Gönlüm’den dinlediğimiz Denizli yöresine ait eser MENDİL VEREM Mİ, albümün hareketli eserlerinden.

Albümde yer alan beste ve söz yazarları ise Yunus Bülbül, Fethi Perilioğlu, Hakan Sunul, Yaşar Tan, Fikret Dikmen, Nurettin Rençber, Sefa Güneş, Abdülkadir Sezgin, Günay Naiboğlu, Mahmut Güzelgöz ve Kemal Aslan.

Yine albümün diğer şarkılarından EMANET adlı eserin söz ve bestesi, ÖMRÜMÜ YEDİN ZALIM ve GÜLÜŞÜ YARALIM adlı eserlerin sözleri sanatçının kendisine ait.

Albümün çıkış şarkısı olan “GÜLÜŞÜ YARALIM” adlı esere Cumali Çöp tarafından klip çekildi.

Sanatçı, Türkiye’nin başarılı müzisyenlerinden, Eyüp Hamiş, Göksel Kartal, Sendur Güzelel, Göksun Çavdar, Fırat Özbaylar, Murat Toraman, Ali Yılmaz, Gürkan Çakmak, Uğur Varol ve Gündem Yaylı Grubu ile çalıştı. Sanatçıya, vokallerde Ahmet Toprak, Eyüp Hamiş ve İsmail Derker eşlik etti.

Prodüktörlüğünü Oktay Bakırcıoğlu’nun yaptığı albümün müzik yönetmenliğini İsmail Derker, aranjörlüğünü ise Mehmethan Dişbudak yaptı.

Albümdeki Eserler:


1. Gülüşü Yaralım
2. Gönlüm Kırık
3. Elmacı Güzel
4. Sen Olacaksın
5. Güldalım ( Kızıma )
6. Haydi Gidek Mersin e
7. Neyliyem
8. Ömrümü Yedin Zalım
9. Mendil Verem Mi
10. Gonca Gülüm
11. Emanet
12. Elazığlı Ne Yapsın
ISBN: 8698527701078
Yayın evi: Esen Müzik
7,90 €
Bu ürünü alanlar başka neler almışlar?
 
Değerlendirme
Yorum bulunmamaktadır: Yorum yazınız!