Di, 16.Apr.2024 - 15:38
Türk Yazarlarin En Cok Satan Kitaplari

Arayış 
Arda Erel'in Çok Satan Kitabı
Stoklarımızda Mevcut!

Arda Erel
ARDA EREL'IN EN ÇOK SATAN KITABI "ARAYIŞ" STOKLARIMIZDA MEVCUT!.. HEMEN SIPARIŞ VEREBILIRSINIZ!.. TÜRK KITABEVI, BÜTÜN AVRUPA, AMERIKA VE KANADA'YA  AYNI GÜN KARGOYA VERIYOR!.. 


Bu hayata bir kere geliyoruz ve gelmemizin amacı bir arayıştır bana göre. Bak etrafına. Huzur arayışında biri, diğeri para arayışında, başka biri aşk, ötekisi sağlık...
Ben bu arayışıma çocukken başladım. İlk önce dışarıda aradım, sonra döndüm içime, kalbimde aradım. Yolculuk yaptım insanların hayatlarında. Koştum hayattan hayata.

Ama en önemlisi, içine dönmekmiş. 
En son da içime yaptığım yolculukla birleştirdim tüm parçaları... Ve aradığımı buldum sonunda...

Sonra istedim ki, bu arayışım bir kitap olsun ve ulaşsın binlerce kalbe...

Hayat yolculuğunda kalbine misafir olmayı çok isterim... (216 Sayfa) www.turkkitap.de / Arka Kapak Yazisi.
ISBN: 9789751037435
Yazar: Arda Erel
Yayın evi: Inkilap
9,90 €
11,90 €
17 % daha ucuz

Weitere Informationen

ARDA EREL KIMDIR?
Arda Erel 7.8.1995 tarihinde doğdu. Yazı yazmaya çok küçük yaşta günlük tutarak başladığını söyleyen Erel, günümüzün sosyal medya fenomenlerinden biridir. Bir arkadaşının tavsiyesi ile Twitter hesabı açarak sosyal medyaya adım atan Arda Erel, gönlünden kopan sözleri en doğal haliyle hesabında paylaşmaya başlamıştır. Fakat sözlerini paylaşırken kendi adını vermediğinden, bu sözleri başkaları tarafından izinsiz şekilde kullanılmaya başlanmıştır. Bu durumdan rahatsız olan genç yazar, sözlerini paylaşırken ismini de belirtmeye başlamıştır. Sözleri büyük bir kesim tarafından beğenilen ve sözlerini ünlü insanların bile hesaplarında paylaştığı Erel, aslan burcudur ve reklamcılık bölümü okumaktadır. Üzgün ve umutsuz insanlara umut ışığı olan genç yazarın yakın zamanda “Senin İçin” adlı ilk kitabı yayınlanmıştır.. Ikinci kitabı ise "Arayış" adli eseridir. Bu kitap, 2017 yılının Şubat ayında Inkilap Kitabevi tarafından yayınlanmıstır. 
Bu ürünü alanlar başka neler almışlar?
 
Değerlendirme
Yorum bulunmamaktadır: Yorum yazınız!